Ideeën

Routeportal
Aantrekkelijk Utrecht 
Utrecht, uitgeroepen tot één van de mooiste provincies van Nederland met de meest verschillende landschappen, gezellige steden vol cultuur en veel, heel veel historie. De provincie Utrecht bestaat uit verschillende regio’s met ieder hun eigen unieke locaties en evenementen. Op aantrekkelijkutrecht.nl vind je een verzameling van natuuractiviteiten, routes, de hoogtepunten van de provincie Utrecht qua evenementen en plekken.

Bekijk aantrekkelijkutrecht.nl
 

Aantrekkelijk Utrecht button

Met de Aantrekkelijk Utrecht-button verbinden we route-, natuur- en recreatiedata met elkaar, zodat de bezoeker alle informatie heeft voor een dagje of weekendje op stap in de provincie Utrecht. Partners maken in een paar eenvoudige stappen een button aan die vervolgens automatisch geplaatst wordt op de aangesloten websites. De Aantrekkelijk Utrecht-applicatie die verschijnt bij een klik op de button informeert de bezoeker in de context van de locatie over de leukste routes, belevenissen en activiteiten die er in de buurt te ervaren zijn. 

Aantrekkelijk Utrecht button

 

Kioskapp

Kioskapp

Een applicatie die bedoeld is voor gebruik in informatiezulen waardoor de informatie uit de UBase ook op locaties getoond kan worden. Met de applicatie kunnen bezoekers die op zoek zijn naar (toeristische) informatie eenvoudig deze informatie opzoeken via de informatiezuil.